14 Şubat 2011 Pazartesi

Facebook Chat'te Kameralı Görüşme Heyecanı!







Facebook üzerinden bir çok kişi chati kullanmakta ve Facebook'a attığı maillerde kameralı görüşme olanığını da öneri olarak iletiyorlar. 

Peki bu sistem üzerinden görüntü ve ses aktarımı olsa nasıl olurdu?




Facebook anlaşılan üzere Skype ile iş birliği içine girmiş durumda. Facebook'un uygulama geliştiricisi Tal Ater Facebook kodlarını incelerken VideoChat nesnesiyle karşılaşmış. 




Skype ve Skype ID ile bağdaştırılan bu nesne Internet Explorer üzerinden kullanılmasının hedeflendiği gözlenmekte yada Skype SDK üzerinden tüm tarayıcılarda çalışması düşünülmüş.





Tal Ater bu kodların tüm sayfalarda bulunmadığını ve şuanda test aşamasında olduğunu düşünüyor. Ve Kameralı konuşmanın kullanıcılara sunumunun uzun sürmeyeceğini tahmin ediyor.


8 Şubat 2011 Salı

Facebook kameralı sohbet zamanı


Facebook kameralı sohbet zamanı

Facebook‘un kendi oluşturduğu uygulaması olmayıp, 18 yaşındaki Rus Andrey Ternovskiy adında bir gençin facebook üzerinden geliştirmiş olduğu kameralı sohbet uygulaması. %100 çalışmakta :) ChatVille adındaki uygulamaya bağlanıp görüntülü sohbet etmek istediğiniz arkadaşınızı davet edip kameralı chate başlayabilirsiniz. Konuşma esnasında düzeyli olun, çünkü aynı zamanda ekran görüntüsü alarak duvarda paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca küçük özel bölümleri video olarakta kaydedebiliyorsunuz.

7 Şubat 2011 Pazartesi

FriendCameo kullanarak Facebook'ta Video Chat nasıl olur

Video Chat on Facebook FriendCameo
Eğer sayfa / Hesap Facebook istediğiniz kullanmak Video Chat içinde Çağrı / Webcam ve aynı zamanda ses, sen adlı Uygulama deneyebilirsiniz Facebook FriendCameo ses de ve web kamerası kullanarak aile ve arkadaş / iletişim arasında yapacak yardımcı sana- genellikle Chat Video lakaplı gibi.
Zaten biliyordum edebileceğiniz gibi, Facebook orada sadece Facebook Chat bir, hatta Arama Sesli Görüntülü Arama kullanamazsınız Arkadaşınla / metin mesajı sohbet yapmak mümkün yapmak için. neden Arkadaş Cameo gibi üçüncü parti uygulama ihtiyacı Yani Video Sohbet kullanabilmek için yapmak (Webcam, Hoparlör gerekli!)
Nasıl FriendCameo kullanarak Facebook'ta Video Chat 

1 Şubat 2011 Salı

Kameralı Facebook İçin Yeni Bir Yöntem Daha

biz bütün bu sohbet yüz yüze bildiği gibi günümüz moda ve herkesin bir web cam sıkıcı metin sohbet yerine sohbet etmek istiyorum. sosyal ağ sitelerinin çoğu hiç bir web cam chat yapma özelliğini veren yok. Facebook ama dünyadaki dünyanın en büyük sosyal ağ sitesi, yine de size web cam chat yapma seçeneği sunmaz. Ancak bazı adımları izleyerek facebook üzerinde bir web sohbet yapabilirsiniz.Sadece bir Web Kamera facebook arkadaşlarınızla sohbet yapmak için aşağıdaki adımları izleyin.
Adım 1: Giriş hesabınıza Facebook'ta.
2. adım: ve içinde arama sekmesi tipi "weChat" bulun.
Adım 3: Şimdi sonuç açık ilk.
Adım 4: Şimdi izin onu vermek için izinleri "tıklayın ve ne zaman" için App Git tıklayın izni uygulama isteği için.
Adım 5: Şimdi uygulama hesabı Facebook sizin için eklenecektir.
Adım 6: app zaman bu özelliği istediğiniz web kamerası yapmak sohbet arasında açık online arkadaşlar app herhangi tıklayın.
Adım 7: arkadaş seçmek bir olarak, en kısa zamanda bir pop kutusu: sohbet video gösterilmesini bir bir de benim gibi "Katıl mesaj  http://apps.facebook.com/wechatlive/?join=123564879456546 "
Adım 8: onu gönder bu mesajı olarak kişi kısa sürede sohbet tıklama cam internette yapmak bağlantısını mümkün olacaktır.