12 Şubat 2011 Cumartesi

Facebook Webcam App YENİ !!

2 yorum:

  1. http://apps.facebook.com/gercekkameralisohbet/ facebook kamerali sohbet

    YanıtlaSil
  2. Eğer eğlenceli bir chat sitesi arıyorsanız, o zaman doğru yere geldiniz! Herhangi bir kayıt ya da karşıdan gerek vardır. Sadece kamerası takın ve HEMEN ÜCRETSİZ chat odası katılmak mümkün olacak.

    Bir IRC tabanlı sohbet odası uzun soluklu özellikleri ile Flash tabanlı video akışı gücünü birleştiren, biz her iki dünyanın en iyi olsun. Biz de sesli sohbet için yeteneği var.

    Eğer web kamerası, veya deneyimli bir kam kullanıcının dünyasına yeni olsun, Camfrogbursa.Net de açığız. Bizim sohbet hayatın her kesiminden gelen ve hemen hemen her ülkeden bu Internet’e bağlı.

    Biz başka bir yerde bulabilirsiniz bu diğer ücretsiz sohbet odaları gibi değilsin. Ne diğer sohbet siteleri bizi ayıran yüksek kaliteli video ve sesli sohbet için gücümüze olduğunu. Biz kullanıcıların eğlenceli, dost, tehdit edici olmayan bir ortamda web kamerası sohbet sağlamak için çok çalışıyoruz. Bizim ücretsiz sohbet odaları birleştirin ve sohbet topluluk comradery ile web kamerası Akış canlı, ve pek çok kişi Camfrog yüzden addicting bulmak neden görürsünüz.
    Bedava Sohbet Odaları ve Live Streaming Enjoy

    Webcam Yeni? Önce bir chat sohbet odası hiç? Hiç sorun değil! Üzerinde web kamerası ve günlüğüne takmanız yeterlidir. İşte bu kadar basit değil. Eğer bir cam yoksa Ve hatta, hala bizim ücretsiz sohbet ve üç akışı cams tadını çıkarabilirsiniz. Resim bu: canlı camfrog, günde 24 saat, haftada yedi gün. Biz camfrogbursa.net de burada var. Şimdi bu ne kadar soğuk?

    Aynı eski chat odası rutin bıktınız mı? Bu sıradan bir sohbet odasıdır. Aslında, sohbet onlar kamerası oluyor eğlenceli bir dakika kaçırmak istemiyordu çünkü okul, iş, uçaklar ve hatta bir düğün kaçırdıysanız, çok Camfrog keyif aldık. Ayrıca kullanıcıların hastane ve bir balayı için, tatile, işe kendi web kamerası almak yaşadım … sadece bu yüzden oturum olabilir. Hala canlı video akışı yaparken Ve biz bile kaç kişi bu kadar uzun kendi web kamerası vardı sayamayız, onlar nihayet uykuya daldı!

    Müzik beğendiniz mi? Öyleyse yapmamız! Biz genellikle profesyonel ve amatör disk jokeyler canlı cam sohbet gösterileri yapan var. Biz bir sesli chat sitesi olduğundan, bizim tüm toplum birbirlerinin cams üzerinden gelen sesleri, kokuları ve keyfini çıkarabilirsiniz.
    Ücretsiz Kamera Sohbeti … Evet, ÜCRETSİZ!

    Camfrogbursa bir on yıl içinde varlığını sürdürüyor, ve streaming video kameralar ve eğlence dolu bir sohbet her zaman bizim toplum için tamamen ücretsiz olmuştur. Bizim sağlayıcı, Camamba Webcam Chat cömert desteği sayesinde, bizim akışı cams taşımaya devam ve ücretsiz bilgisayarınıza doğrudan sohbet edebiliyoruz.

    Biz de sürekli siteye yeni özellikler ekliyoruz. Bu fikirlerin bir çoğu Camfrogtopluluk üyelerinin doğrudan geldi. Fikirlerinizi katkıda bulunmak istiyorsanız, biz bunları duymak isteriz! Ankette ayrıca size sevdim ya da deneyim hakkında ne gibi değildi diyelim. Ve ayrıca site nasıl bulduğunu bize söyleyebilir. Bir arkadaşınız size bizi tavsiye mi? Yoksa Google, Yahoo veya Bing gibi bir arama motoru aracılığıyla geldi? Biz bilmek isterdim! Görüşleriniz bizim daha iyi bir yer Camfrog yapmanıza yardımcı olur. Yani bize görüşlerinizi gönderin ve sohbet odasına giriş yapın.
    Kameralı Sohbet
    Biz bilmek isterdim! Görüşleriniz bizim daha iyi bir yer Camfrog yapmanıza yardımcı olur. Yani bize görüşlerinizi gönderin ve sohbet odasına giriş yapın.
    Video Chat
    Hala ne okuyarak yapıyorsun? En hızlı büyüyen ücretsiz yüksek çözünürlüklü web kamerası sohbet şu anda gerçekleşiyor katılın. Oturum ve tüm vızıltı hakkında ne kendiniz görün!

    YanıtlaSil